Welkom bij Boho Yin-yogalessen en Boho Massagelessen:

waar ontspanning de sleutel is tot genezing.

Bij de Maretak geloven we dat ware genezing begint bij een staat van diepe ontspanning. In onze moderne wereld, waar stress en hectiek vaak de overhand nemen, is het van vitaal belang om een rustpunt te vinden en tijd voor jezelf te nemen. Onze bohemien geïnspireerde Yin-yogalessen en Massagelessen zijn ontworpen om je te helpen dit evenwicht te vinden, zodat je kunt herstellen, opladen en groeien.

Hoofd uit, Gevoel aan!

 

Wat maakt ons anders? Onze benadering omarmt de harmonie tussen lichaam, geest en ziel, waarbij we ons richten op het vrijmaken van blokkades en het bevorderen van een diep gevoel van welzijn.

Onze Boho Yin-yogalessen bieden een kalmerende en meditatieve ervaring, waarbij we ons richten op langzame, zorgvuldig gekozen houdingen die gericht zijn op het versterken van de energiestromen in het lichaam. Door diep in te ademen, spanning los te laten en bewust aanwezig te zijn, creëren we een ruimte waarin je kunt ontspannen, herstellen en in contact kunt komen met je innerlijke zelf.

Onze Boho Massagelessen zijn eveneens doordrenkt van dezelfde holistische benadering. We combineren traditionele technieken met intuïtieve aanrakingen om een diepgaand gevoel van rust en genezing te bevorderen. Elke aanraking is gericht op het vrijmaken van spanning, het verlichten van pijnlijke spieren en het herstellen van de natuurlijke balans van je lichaam.

Onze lessen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en niveaus, van beginners tot ervaren yogi’s en massage-enthousiastelingen. Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse ontsnapping uit de drukte van het leven, of gewoon een moment voor jezelf, wij zijn er om je te ondersteunen op je reis naar welzijn.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een evenwichtiger en gezonder leven. Schrijf je in voor een Boho Yin-yoga- of Massageles en ontdek de magie van ontspanning als bron van genezing.

Vuurvrouwen massage

Boho Touch Massagelessen

  Ben jij op zoek naar een unieke en holistische manier om te leren masseren? Dan is de Boho Touch Live/Online Massagetraining echt iets voor jou!

  Tijdens deze training leer je verschillende massagetechnieken die gericht zijn op ontspanning, herstel en balans van het lichaam. Maar wat deze training zo uniek maakt, is de combinatie met de bohemian stijl en de focus op de kracht van aanraking en energetische verbinding.

  Je leert niet alleen hoe je de spieren en weefsels van het lichaam kunt masseren, maar ook hoe je kunt werken met drukpunten, energiebanen en de chakra’s. Daarnaast leer je hoe je de kracht van aanraking kunt gebruiken om een diepere connectie met de persoon die je masseert te maken.

  Tijdens de Boho Touch Live/Online Massagetraining heb je de mogelijkheid om live deel te nemen aan de training en om vragen te stellen. Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving, waar je de geleerde technieken kunt terugkijken en verder kunt oefenen.

  Deze massagetraining is ideaal voor iedereen die wil leren masseren op een dieper niveau, of je nu al ervaring hebt met masseren of niet. Het programma biedt een uitgebreid en gevarieerd curriculum, waarbij je onder andere leert over aromatherapie en hoe je oliën en geuren kunt gebruiken om nog diepere ontspanning te bereiken.

  Dus als je graag wilt leren hoe je anderen kunt helpen ontspannen, herstellen en in balans brengen, terwijl je de kracht van aanraking en de bohemian stijl omarmt, schrijf je dan vandaag nog in voor de Boho Touch Live en Online Massagetraining!

  Vuurvrouwen massage

  Genoeg redenen om Yin Yoga te doen!

  Ontdek de rustgevende wereld van Boho Yin-Yoga. Deze unieke yogastijl combineert de ontspannende principes van Yin-Yoga met een vleugje bohemian flair. Bij Boho Yin-Yoga worden poses langer vastgehouden om diepere ontspanning en flexibiliteit te bevorderen.

  Tijdens een Boho Yin-Yoga-les creëren we een serene omgeving met zorgvuldig gekozen decoraties en verlichting. Het is een uitnodigende en inspirerende ruimte waar je even kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven.

  Of je nu een ervaren yogi bent of nog nooit eerder yoga hebt geprobeerd, Boho Yin-Yoga is geschikt voor iedereen. Het is een geweldige manier om stress te verminderen, het lichaam te ontspannen en innerlijke rust te vinden.

  Onze gecertificeerde instructeurs begeleiden je door de houdingen en zorgen ervoor dat je de juiste technieken leert. Ze creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je comfortabel kunt voelen tijdens de les.

  Neem de tijd om jezelf te verwennen met een Boho Yin-Yoga-les. Het is een moment van zelfzorg en herstel dat je energie en balans zal brengen. Ontdek de harmonie tussen lichaam en geest bij onze Boho Yin-Yoga-lessen.

  Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om je aan te melden voor een les. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze ontspannen en inspirerende yogagemeenschap.

  Veel gestelde vragen:

  Boho massage-trainingen:

  Kan iedereen meedoen?

  Iedereen kan meedoen met deze cursus. Man, vrouw, jong of oud. Dat is het fijne van een oline cursus. Dit kan je overal doen waar maar internet is.

  Deze cursus is speciaal gemaakt voor mensen met een B&B of een soortgelijk bedrijf maar als jij op een andere manier massages wil intergreren in je leven, heb je zeker ook heel veel baat bij deze cursus.

  Hoelang duurt deze cursus?

  De cursus duurt zolang als jij wilt. Niet alle cursussen zijn even lang

  De cursus bestaat uit lessen die je in je eigen tempo kunt doen. Je houdt een jaar lang toegang tot de cursus en alle video’s.

  Is dit een online cursus?

  Je kunt deze cursus online volgen en live in Frankrijk en soms in Portugal.

  Kijk voor de datum even op de website bij workshops of vraag een gesprek aan om samen met mij je wensen te bespreken.

  Wanneer start deze cursus?

  De onlinecursus begint wanneer jij daar klaar voor bent. Ik start met een groep op de hierboven genoemde datum. Maar als jij een zelf doener bent kan je aan de slag wanneer je maar wilt. Je hebt direkt toegang tot het les materiaal.

  Kan ik ook in termijnen betalen?

  In overleg is het altijd mogelijk om in termijnen te betalen.

  Ik hoor graag wat je wensen zijn.

  Mag je als wellness masseur een praktijk starten?

  Het beroep wellnessmasseur is een vrij beroep en mag je overal uitoefenen. Het geeft je de mogelijkheid te starten waar en wanneer jij maar wilt. In de cursus gaan we daar ook uitgebreid op in.

  Krijg ik een diploma?

  Jaaaa natuurlijk!

  Als je alle lessen hebt gedaan en je kunt mij laten zien dat je een massage kunt geven, krijg je een certificaat van deelname. Daarbij geef ik je ook nog tips voor verbeter punten als je dat fijn vindt.

  Dit certificaat kun je ook tonen als je ergens gaat solliciteren.

  Word je moe van masseren?

  Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend maar luister eens wat anderen ervaren in deze podcast.

  “De Massage op Vakantie Podcast”

  Boho yin lessen:

  Kan iedereen meedoen?

  Iedereen kan meedoen met deze cursus. Man, vrouw, jong of oud. Dat is het fijne van een live en oline cursus. Dit kan je overal doen waar maar internet is.

  Het is wel belangrijk dat je je grenzen respecteerd en uit de houding komt indien nodig.

  Hoelang duurt een les?

  Niet alle cursussen zijn even lang. , het is aan jou waar je behoefte aan hebt.

  Is dit een online cursus?

  Je kunt deze cursus online volgen en live in Frankrijk en soms live in Frankrijk.

  Kijk voor de datum even op de website bij workshops of vraag een gesprek aan om samen met mij je wensen te bespreken.

  Wanneer start deze cursus?

  De onlinecursus begint wanneer jij daar klaar voor bent. Ik start met een groep op de hierboven genoemde datum. 

  Als je verdieping in je relatie wilt kan ik je deze training zeker aanbevelen.

  Het programma is erg compleet.

  In het dagelijkse leven kom je er nauwelijks aan toe om elkaar op een ontspannen manier bijna een weekend lang op deze manier aandacht te geven. Ik heb het zelf ondergaan en heb gemerkt hoe fijn  het was om gemasseerd te worden, maar zeker ook om de massage te geven.

  Dominique

  Deze training is heel fijn, een verrijking voor je relatie. Heel basic en deze training brengt je weer even terug naar je gevoel (voor elkaar).

  Eigenlijk zag ik op tegen wat m’n partner ervan zou vinden. Ik wist dat het heel leuk zou zijn,  maar was bang dat hij het misschien ‘te soft’ of ‘te zweverig’ zou vinden.

  Het holistische massage pakket was voor mij compleet. Momenten van ‘even niets’ en zelf je tijd  invullen waren ook fijn.

  Silvia

  Wat een zalige massage mocht ik ondergaan.

  Ik had de eer om te mogen liggen als “proef”persoon voor deze massagecursus voor twee.

  Sonja legt eerst alles goed, duidelijk en rustig uit en doet alle massagegrepen en strijkingen voor, voordat je op elkaar gaat masseren met de massage olie die je zelf hebt gemaakt.

  Samen bezig zijn, uit het hoofd in je hart, met de fijne energie en onder inspirerende begeleiding van Sonja.

  Caroline

  Wij kunnen deze training van harte aanbevelen.

  We hebben met veel plezier tijdens het hemelvaartweekend de massagetraining “prive voor twee” gevolgd bij Sonja in Frankrijk.

  Deze training, waar ons stapsgewijs de fijne kneepjes van de Ayurvedische massage op een ongedwongen manier werd uitgelegd, is ons goed bevalen.
  Met name viel ons op hoe Sonja met aandacht maatwerk leverde in deze training.

  Iva en Pieter

  Een aanrader om op een vrije ongedwongen manier wat kennis te mogen maken met massage, die vanuit het hart via de handen gegeven wordt aan de ander.

  De aangeboden informatie en online filmpjes ter voorbereiding waren zeer lezenswaardig en informatief.

  Iva en Pieter

  Ik heb het leren masseren en het vertrouwen wel aan jou te danken hé!

  Ik hoop dat je dat wel weet en beseft!! Nog steeds bekijk ik je filmpjes en klinkt jouw rustgevende stem door als ik bezig ben (echt!).

  Jij bent hier de kanjer die een ander in het licht durft te zetten.

  Ik vind dat heel bijzonder.

  Fijn dat ik je heb mogen leren kennen.

  Ellen

  In deze video laat ik zien hoe een onlinemassagecursus mogelijk is en neem ik je even mee naar de academie zodat je weet wat je te wachten staat.

  .
  Massage retreat in Frankrijk online en live.

  Maretak

  Massage en yoga online