Hoofd uit, Gevoel aan!

Vuurvrouwen massage

Boho Touch Massage Circle, 7 massages en meer.

  Elke eerste zaterdag van de maand bieden wij een workshop aan waarin je één van de vele massagevormen kunt leren. Of het nu gaat om de Lomi Lomi massage, Ayurvedische massage, voetreflex massage, ontspannings massage, lymfedrainage massage, klassieke massage of Zweedse massage – wij bieden het allemaal aan.

  Boho Touch Massage

  Tijdens deze training leer je verschillende massagetechnieken die gericht zijn op ontspanning, herstel en balans van het lichaam. Maar wat deze training zo uniek maakt, is de combinatie met de bohemian stijl en de focus op de kracht van aanraking en energetische verbinding.

  Je leert niet alleen hoe je de spieren en weefsels van het lichaam kunt masseren, maar ook hoe je kunt werken met drukpunten, energiebanen en de chakra’s. Daarnaast leer je hoe je de kracht van aanraking kunt gebruiken om een diepere connectie met de persoon die je masseert te maken.

  Tijdens de Boho Touch Live/Online Massagetraining heb je de mogelijkheid om live deel te nemen aan de training en om vragen te stellen. Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving, waar je de geleerde technieken kunt terugkijken en verder kunt oefenen.

  Deze massagetraining is ideaal voor iedereen die wil leren masseren op een dieper niveau, of je nu al ervaring hebt met masseren of niet. Het programma biedt een uitgebreid en gevarieerd curriculum, waarbij je onder andere leert over aromatherapie en hoe je oliën en geuren kunt gebruiken om nog diepere ontspanning te bereiken.

  Dus als je graag wilt leren hoe je anderen kunt helpen ontspannen, herstellen en in balans brengen, terwijl je de kracht van aanraking en de bohemian stijl omarmt, schrijf je dan vandaag nog in voor de Boho Touch Live en Online Massagetraining!

  Vuurvrouwen massage

  Alle spa-enthousiastelingen en massageliefhebbers opgelet!

  11 en 12 Maart 2023 in Portugal!

  Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de oude Hawaiiaanse genezingstraditie van Lomi Lomi, omringd door de adembenemende natuurlijke schoonheid van Monchique, Portugal.

  Vuurvrouwen massage

  Deze massage training is gemaakt voor jou!

  • Om je meer uit je leven te laten halen op een hele fijne manier,
  • Om je te steunen als beginnende masseur in je Huiskamer Spa,
  • Om je te laten ervaren hoe fijn masseren is
  • En om je te laten voelen hoe makkelijk het is om je handen je hart te laten volgen.
  Privé voor twee

  Zo maak je van je B&B een Wellness-B&B

  In dit programma leer je hoe jij je eigen WellnessB&B kunt creëren.

  Een Wellness waar jouw gasten zich veilig kunnen ontspannen onder jouw geoefende, zelfverzekerde, liefdevolle en professionele handen.

  Vuurvrouwen massage

  Het is allang bewezen dat het verminderen van stress positief effect heeft op dat wat wij het leven noemen

  In dit programma gaan we stress verminderen door Ayurvedische massage, maak je kennis met de dosha’s en hoe je een dosha test moet lezen, Yin-Yoga houdingen leren speciaal om je energie in balans te brengen.

  Met dit programma leer je hoe jij jezelf kan reinigen en helen op Ayurvedische wijze.

  Veel gestelde vragen:

  Kan iedereen meedoen?

  Iedereen kan meedoen met deze cursus. Man, vrouw, jong of oud. Dat is het fijne van een oline cursus. Dit kan je overal doen waar maar internet is.

  Deze cursus is speciaal gemaakt voor mensen met een B&B of een soortgelijk bedrijf maar als jij op een andere manier massages wil intergreren in je leven, heb je zeker ook heel veel baat bij deze cursus.

  Hoelang duurt deze cursus?

  De cursus duurt zolang als jij wilt. Niet alle cursussen zijn even lang

  De cursus bestaat uit lessen die je in je eigen tempo kunt doen. Je houdt een jaar lang toegang tot de cursus en alle video’s.

  Is dit een online cursus?

  Je kunt deze cursus online volgen en live in Frankrijk en soms in Portugal.

  Kijk voor de datum even op de website bij workshops of vraag een gesprek aan om samen met mij je wensen te bespreken.

  Wanneer start deze cursus?

  De onlinecursus begint wanneer jij daar klaar voor bent. Ik start met een groep op de hierboven genoemde datum. Maar als jij een zelf doener bent kan je aan de slag wanneer je maar wilt. Je hebt direkt toegang tot het les materiaal.

  Kan ik ook in termijnen betalen?

  In overleg is het altijd mogelijk om in termijnen te betalen.

  Ik hoor graag wat je wensen zijn.

  Mag je als wellness masseur een praktijk starten?

  Het beroep wellnessmasseur is een vrij beroep en mag je overal uitoefenen. Het geeft je de mogelijkheid te starten waar en wanneer jij maar wilt. In de cursus gaan we daar ook uitgebreid op in.

  Krijg ik een diploma?

  Jaaaa natuurlijk!

  Als je alle lessen hebt gedaan en je kunt mij laten zien dat je een massage kunt geven, krijg je een certificaat van deelname. Daarbij geef ik je ook nog tips voor verbeter punten als je dat fijn vindt.

  Dit certificaat kun je ook tonen als je ergens gaat solliciteren.

  Word je moe van masseren?

  Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend maar luister eens wat anderen ervaren in deze podcast.

  “De Massage op Vakantie Podcast”

  Als je verdieping in je relatie wilt kan ik je deze training zeker aanbevelen.

  Het programma is erg compleet.

  In het dagelijkse leven kom je er nauwelijks aan toe om elkaar op een ontspannen manier bijna een weekend lang op deze manier aandacht te geven. Ik heb het zelf ondergaan en heb gemerkt hoe fijn  het was om gemasseerd te worden, maar zeker ook om de massage te geven.

  Dominique

  Deze training is heel fijn, een verrijking voor je relatie. Heel basic en deze training brengt je weer even terug naar je gevoel (voor elkaar).

  Eigenlijk zag ik op tegen wat m’n partner ervan zou vinden. Ik wist dat het heel leuk zou zijn,  maar was bang dat hij het misschien ‘te soft’ of ‘te zweverig’ zou vinden.

  Het holistische massage pakket was voor mij compleet. Momenten van ‘even niets’ en zelf je tijd  invullen waren ook fijn.

  Silvia

  Wat een zalige massage mocht ik ondergaan.

  Ik had de eer om te mogen liggen als “proef”persoon voor deze massagecursus voor twee.

  Sonja legt eerst alles goed, duidelijk en rustig uit en doet alle massagegrepen en strijkingen voor, voordat je op elkaar gaat masseren met de massage olie die je zelf hebt gemaakt.

  Samen bezig zijn, uit het hoofd in je hart, met de fijne energie en onder inspirerende begeleiding van Sonja.

  Caroline

  Wij kunnen deze training van harte aanbevelen.

  We hebben met veel plezier tijdens het hemelvaartweekend de massagetraining “prive voor twee” gevolgd bij Sonja in Frankrijk.

  Deze training, waar ons stapsgewijs de fijne kneepjes van de Ayurvedische massage op een ongedwongen manier werd uitgelegd, is ons goed bevalen.
  Met name viel ons op hoe Sonja met aandacht maatwerk leverde in deze training.

  Iva en Pieter

  Een aanrader om op een vrije ongedwongen manier wat kennis te mogen maken met massage, die vanuit het hart via de handen gegeven wordt aan de ander.

  De aangeboden informatie en online filmpjes ter voorbereiding waren zeer lezenswaardig en informatief.

  Iva en Pieter

  Ik heb het leren masseren en het vertrouwen wel aan jou te danken hé!

  Ik hoop dat je dat wel weet en beseft!! Nog steeds bekijk ik je filmpjes en klinkt jouw rustgevende stem door als ik bezig ben (echt!).

  Jij bent hier de kanjer die een ander in het licht durft te zetten.

  Ik vind dat heel bijzonder.

  Fijn dat ik je heb mogen leren kennen.

  Ellen

  In deze video laat ik zien hoe een onlinemassagecursus mogelijk is en neem ik je even mee naar de academie zodat je weet wat je te wachten staat.

  Massage retreat in Frankrijk online en live.

  Maretak

  Massage en yoga online