le gui maretak

Zaterdag 11 en zondag 12 maart

Lomi Lomi massage Bliss in Monchique Deelname is €125,-Je kunt je hieronder aanmelden.

Masseren in Frankrijk
Masseren in Frankrijk
.

Alle spa-enthousiastelingen en massageliefhebbers opgelet!

Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de oude Hawaiiaanse genezingstraditie van Lomi Lomi, omringd door de adembenemende natuurlijke schoonheid van Monchique, Portugal.

Doe mee met een unieke Boho Lomi Lomi-cursus, waar je de kunst van deze diep ontspannende en verjongende massagetherapie leert. Grietje en Sonja zullen je door de technieken en filosofieën achter deze boho massage leiden en je helpen de verbinding tussen lichaam, geest en ziel te begrijpen.

Genesteld in de weelderige heuvels van Monchique, geniet je van de rustige omgeving en maak je contact met de natuur terwijl je je kennis uitbreidt en je vaardigheden ontwikkelt. De cursus vindt plaats in een fijne villa in boho-stijl, omgeven door natuurlijk licht, met een adembenemend uitzicht op het omringende landschap.

Naast het leren van de kunst van Lomi Lomi, geniet je ook van een heerlijke vegetarische lunch, een yogasessie en genoeg tijd om de prachtige omgeving te verkennen. We nemen zelfs een begeleide meditatie- en aromatherapiesessie op, om je te helpen je band met de beoefening te verdiepen.

Mis deze kans niet om je massagevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en jezelf onder te dompelen in de magie van Lomi Lomi, omringd door de adembenemende schoonheid van Monchique, Portugal. Reserveer nu je plek!

Zaterdag 11 en zondag 12 maart
Lomi Lomi massage Bliss in Monchique

We starten beide dagen om 10:00 en eindigen de massage lessen om 15:00, met korte pauzes en natuurlijk een heerlijke vegetarische voedzame lunch.

Deelname is €125,-

Je kunt je hieronder aanmelden.

Even een korte uitleg wat “Boho Tuoch” voor mij betekend.

“Boho touch massage” is een soort massagetherapie die elementen van de Boheemse stijl en cultuur in de massage-ervaring verwerkt. Dit omvat vaak het gebruik van unieke, eclectische decoraties en accessoires in de massageruimte, het spelen van kalmerende en ontspannende muziek en het gebruik van natuurlijke, aardse geuren om de algehele kalmerende sfeer te versterken. De massage zelf kan bestaan ​​uit zachte, vloeiende bewegingen en gericht zijn op ontspanning, stressvermindering en spirituele genezing.

Hier Word je met open armen ontvangen!

Ik heb voor jullie alvast een paar leuke adressen verzameld waar je met open armen wordt ontvangen!

Joia da Foia

BIJ SILVIA & ROMAIN IN MONCHIQUE.

Monte Rosa

BIJ SANDRA EN VELE ANDEREN IN BARÃO DE SÃO JOÃO.

Casa Ferrobo

BIJ FRITS EN DENISE IN SÃO BRÁS DEALPORTEL.

Maretak

Massage en yoga online