“De kracht van langzaam veranderen”

Boho Yin-Yoga

Kun je aktief en met passie, langzaam je lichaam en geest veranderen?

Langzaam veranderen met passie is eigenlijk gewoon het idee dat je stap voor stap veranderingen aanbrengt terwijl je enthousiast en gedreven blijft.

Dus in plaats van te streven naar snelle resultaten, neem je de tijd om geleidelijk aan te veranderen en te genieten van het proces. Je blijft betrokken en gemotiveerd terwijl je je doelen nastreeft.

Het mooie van langzaam veranderen met passie is dat je je volledig kunt inzetten en echt kunt genieten van wat je doet. Je kunt je richten op de details, leren van je ervaringen en voldoening halen uit kleine successen onderweg. Dit zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om door te gaan.

Daarnaast geeft langzaam veranderen met passie je de kans om dieper inzicht te krijgen in de verandering die je wilt maken. Je kunt beter begrijpen hoe alles in elkaar zit en welke impact jouw acties hebben. Hierdoor kun je slimme beslissingen nemen en valkuilen vermijden.

Het belangrijkste is dat langzaam veranderen met passie niet betekent dat het proces traag of inefficiënt is. Het gaat er juist om dat je bewust kiest voor een geleidelijke aanpak, terwijl je nog steeds enthousiast en gedreven bent om je doelen te bereiken.

Dus ja, langzaam veranderen en passie gaan heel goed samen en zorgen voor een krachtige en duurzame verandering. Het geeft je de kans om je echt te verbinden met je doelen en tegelijkertijd te genieten van de reis naar verandering.

Vuurvrouwen massage

5 redenen waarom om Yin Yoga te doen.

Elke twee weken op woensdag live of online van 10:00 tot 11:30 en er is een onlineplatform waar je alle lessen kunt volgen, waar en wanneer je maar wilt.

Veel gestelde vragen:

Kan iedereen meedoen?

Iedereen kan meedoen met deze cursus. Man, vrouw, jong of oud. Dat is het fijne van een live en oline cursus. Dit kan je overal doen waar maar internet is.

Het is wel belangrijk dat je je grenzen respecteerd en uit de houding komt indien nodig.

Hoelang duurt deze cursus?

De cursus duurt zolang als jij wilt. Niet alle cursussen zijn even lang.

De cursus bestaat uit lessen die je in je eigen tempo kunt doen. Je houdt een jaar lang toegang tot de cursus en alle video’s.

Is dit een online cursus?

Je kunt deze cursus online volgen en live in Frankrijk en soms live in Frankrijk.

Kijk voor de datum even op de website bij workshops of vraag een gesprek aan om samen met mij je wensen te bespreken.

Wanneer start deze cursus?

De onlinecursus begint wanneer jij daar klaar voor bent. Ik start met een groep op de hierboven genoemde datum. 

Boho Yin-Yoga

Waarom Boho Yin-Yoga en wat is dat?

Boho Yin-Yoga is een stijl van yoga die elementen van zowel bohemian (boho) als Yin-Yoga combineert. Het is een zachtere, langzamere en meer meditatieve vorm van yoga, gericht op het vertragen en ontspannen van het lichaam en de geest.

Yin-Yoga is gebaseerd op de principes van de traditionele Chinese geneeskunde en de filosofie van het taoïsme. In Yin-Yoga worden poses (asana’s) langer vastgehouden, meestal tussen de drie en vijf minuten, om de diepere lagen van bindweefsel rond gewrichten en spieren te bereiken. Het richt zich op het stimuleren van de energiestroom in het lichaam en het vergroten van de flexibiliteit.

Boho Yin-Yoga voegt een bohemian element toe aan deze traditionele vorm van yoga. De bohemian stijl staat bekend om zijn nonchalante en creatieve karakter. Bij Boho Yin-Yoga wordt vaak gebruik gemaakt van sfeervolle verlichting, kussens en andere decoratieve elementen om een ontspannen en inspirerende sfeer te creëren.

De combinatie van Yin-Yoga en bohemian invloeden resulteert in een yoga-ervaring die niet alleen gericht is op het fysieke aspect, maar ook op het stimuleren van creativiteit, expressie en het vinden van balans in het dagelijks leven. Het beoefenen van Boho Yin-Yoga kan helpen om stress te verminderen, het lichaam te ontspannen, de flexibiliteit te vergroten en een gevoel van innerlijke rust te bevorderen.

Net als bij andere vormen van yoga is het belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en binnen je eigen grenzen te blijven tijdens het beoefenen van Boho Yin-Yoga.

Ik ben gecertificeerde yoga-instructrice en mijn doel is om je de juiste technieken en houdingen te leren en eventuele vragen te beantwoorden.

Liefs Sonja

Ik vond het een heel fijne les. Dank je wel weer, Sonja!

Een heerlijk ontspannen sessie vandaag! 🥰

De les heeft weer deugd gedaan 😍mmmmm...

Het was gister weer fijn Sonja, dank je. Liefs

Massage retreat in Frankrijk online en live.

Maretak

Massage en yoga online