De kracht en liefde door je handen laten vloeien.

dec 9, 2022

Vandaag ga ik in gesprek met Ellen Brouwer.

Ze laat je weer voelen en maakt het onderbewuste in jouw weer zichtbaar.

Zij is Beeldend therapeut bij de stichting “Huis aan het water”
Deze stichting zet zich in voor mensen met een oncologische diagnose. 
Zij geloven dat iedereen de kwaliteit van zijn leven kan verbeteren, ook met kanker. 
Ellen is ook Ayurvedische masseuse bij De relatie compagnie een klein holistisch centrum in de Purmer bij Purmerend. 
Ze heeft een fijne therapeutische ruimte aan huis in Ilpendam, waar ze deze beide therapieën ook aanbiedt.
We hebben het over hoe je je onderbewustzijn kunt laten spreken door tekeningen. Wat in je onderbewustzijn zit en gezien mag worden om te zetten in beelden omdat woorden soms niet voldoende zijn. 
En spreken we over waar de raakvlakken met de Ayurvedische massage. Beide vormen van therapie laten je de ruimte om naar je gevoel en je intuïtie te gaan. Uit je hoofd in je hart. 
Ellen heeft bij mij de Ayurvedische massages onder de knie gekregen en ik ben super trots op waar Ellen nu al staat een echte doorzetter met een goed en warm hart.
Verder hebben we het over de etherische olie van DoTerra.com Lavendel, Innerchild en Wintergreen, die deze decembermaand voor inkoopsprijs bij mij verkrijgbaar zijn.
Wil je meer weten over wie Ellen is en waar je naartoe moet om jezelf beter te leren kennen? Ga dan naar Achter-beelden.nl voor alle info.

Deel!

Als je dit een leuk bericht vond.

Gerelateerde berichten die je misschien ook interesant vindt.

Paardenbloem, kruid of onkruid?

Paardenbloem, kruid of onkruid?

De paardenbloem is een kruidachtige plant met gele bloemen die rijk is aan vitamines en mineralen. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het stimuleren van de spijsvertering en ontgifting van ons lichaam. Daarnaast kan het gebruikt worden om heerlijke en gezonde gerechten, thee, honing, maceraat en massageolie te maken. De paardenbloem verdient meer aandacht en erkenning voor zijn geneeskrachtige eigenschappen en veelzijdige toepassingen.

Lees meer

Maretak

Massage en yoga online