De kracht en liefde door je handen laten vloeien.

dec 9, 2022

Vandaag ga ik in gesprek met Ellen Brouwer.

Ze laat je weer voelen en maakt het onderbewuste in jouw weer zichtbaar.

Zij is Beeldend therapeut bij de stichting “Huis aan het water”
Deze stichting zet zich in voor mensen met een oncologische diagnose. 
Zij geloven dat iedereen de kwaliteit van zijn leven kan verbeteren, ook met kanker. 
Ellen is ook Ayurvedische masseuse bij De relatie compagnie een klein holistisch centrum in de Purmer bij Purmerend. 
Ze heeft een fijne therapeutische ruimte aan huis in Ilpendam, waar ze deze beide therapieën ook aanbiedt.
We hebben het over hoe je je onderbewustzijn kunt laten spreken door tekeningen. Wat in je onderbewustzijn zit en gezien mag worden om te zetten in beelden omdat woorden soms niet voldoende zijn. 
En spreken we over waar de raakvlakken met de Ayurvedische massage. Beide vormen van therapie laten je de ruimte om naar je gevoel en je intuïtie te gaan. Uit je hoofd in je hart. 
Ellen heeft bij mij de Ayurvedische massages onder de knie gekregen en ik ben super trots op waar Ellen nu al staat een echte doorzetter met een goed en warm hart.
Verder hebben we het over de etherische olie van DoTerra.com Lavendel, Innerchild en Wintergreen, die deze decembermaand voor inkoopsprijs bij mij verkrijgbaar zijn.
Wil je meer weten over wie Ellen is en waar je naartoe moet om jezelf beter te leren kennen? Ga dan naar Achter-beelden.nl voor alle info.

Deel!

Als je dit een leuk bericht vond.

Gerelateerde berichten die je misschien ook interesant vindt.

De draden van de mannetjes spinnen als metafoor voor je gedachten.

De draden van de mannetjes spinnen als metafoor voor je gedachten.

Zo voorkom je een herfst-blues!

Net zoals de spinnenmannetjes hun draden gebruiken om nieuwe verbindingen te maken, kunnen wij onze zwevende gedachten inzetten om nieuwe inzichten te verwerven en frisse perspectieven te ontdekken. Hier zijn enkele manieren waarop we dit kunnen doen:

Reflectie: Neem de tijd om te mediteren of dagboek te schrijven. Laat je gedachten vrij stromen en merk op welke ideeën en inzichten naar boven komen drijven.

Verkenning: Laat je inspireren door de veranderende natuur om je heen. Maak wandelingen in het bos, geniet van de kleuren van de herfstbladeren en laat je gedachten de vrije loop.

Creativiteit: Pak een creatief project op, zoals schilderen, schrijven of muziek maken. Laat je gedachten de ruimte om te experimenteren en nieuwe wegen te verkennen.

Samenwerking: Net zoals spinnen hun draden verbinden, kunnen we onze ideeën delen en samenwerken met anderen. Werk samen aan projecten en brainstorm met collega’s of vrienden.

Lees meer

Maretak

Massage en yoga online