De kracht van een online massagecursus

okt 24, 2022

De op vakantie podcast

10 Redenen voor een Online Massage Cursus

 

  1. Tijdens een online massagecursus masseer jij alleen de personen waar jij je fijn bij voelt. Mensen met een fijne energie. Mensen waarvan jij weet dat ze het fijn vinden om van jou een massage te ontvangen. Mensen waar jij je zeker voelt.
  1. Voor een online massagecursus hoef je niet te reizen. Geen uren onderweg en geen reis kosten. 
  1. Tijdens een online massagecursus leer je masseren in de door jouw ingerichte prachtige veilige ruimte. Niet de onzekerheid van waar je terecht gaat komen. De ruimte voelt meteen goed, want het is jouw ruimte.
  1. In een online massagecursus maak je gebruik van je eigen massagetafel. Dus altijd op jouw favoriete werkhoogte. Als je leert masseren is het dubbel belangrijk dat je de tafel op een fijne hoogte kunt instellen. Het kan zelfs zo zijn dat je besluit om je tafel halverwege een massage te verhogen of te verlagen. Zo kan je er voor zorgen dat je het niet zelf in je je rug krijgt.
  1. Een online massagecursus begint wanneer jij wilt. Je kunt starten wanneer je wilt maar omdat het risico dan op de loer licht dat je er niet aan begint werk ik in een hybride vorm van online lessen. Je kunt allen starten maar ook in de groep. Kijk even op de website wanneer er weer een groep start. De praktijkdagen zijn meestal op maandagen omdat ik uit ervaring weet dat mensen met een B&B, Chambre d’hote.
  1. Voor een online massagecursus zou je je eigen massage kamer, waar jij straks je klanten gaat ontvangen, al helemaal kunnen inrichten. Zodat je als jij er klaar voor bent niet eerst hoeft te wennen aan de ruimte waar jij je gasten gaat ontvangen. 
  1. Je kunt in deze online massagecursus zelf bepalen hoelang je er over wilt doen, wanneer je wilt beginnen.
  1. Je kunt bij het doen van een online massagecursus zoveel oefenen als je wilt. Zolang je genoeg vrijwilligers hebt, die zich willen laten masseren natuurlijk.
  1. Je kunt bij deze online massagecursus alle video’s bekijken waar en wanneer jij maar wilt. Alles is online te volgen met 1keer per week een Coachcall in de eerste maand. In de tweede maand 2 keer.
  1. Bij deze online massagecursus is het mogelijk om in een groep te werken of helemaal alleen en beide met mijn volledige steun. Het werken in een groep kan fijn voor je zijn omdat je dan de kracht en het samenzijn met de groep kunt voelen en je je aan elkaar kunt optrekken.

 

Maretak

Massage en yoga online