De lente in je bol met de lomi lomi workshop in Portugal op 11 en 12 maart

feb 2, 2023

Alle spa-enthousiastelingen en massageliefhebbers opgelet!

Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de oude Hawaiiaanse genezingstraditie van Lomi Lomi, omringd door de adembenemende natuurlijke schoonheid van Monchique, Portugal.

Doe mee met een unieke Boho Lomi Lomi-cursus, waar je de kunst van deze diep ontspannende en verjongende massagetherapie leert. Grietje en Sonja zullen je door de technieken en filosofieën achter deze boho massage leiden en je helpen de verbinding tussen lichaam, geest en ziel te begrijpen.

Genesteld in de weelderige heuvels van Monchique, geniet je van de rustige omgeving en maak je contact met de natuur terwijl je je kennis uitbreidt en je vaardigheden ontwikkelt. De cursus vindt plaats in een fijne villa in boho-stijl, omgeven door natuurlijk licht, met een adembenemend uitzicht op het omringende landschap.

Naast het leren van de kunst van Lomi Lomi, geniet je ook van een heerlijke vegetarische lunch, een yogasessie en genoeg tijd om de prachtige omgeving te verkennen. We nemen zelfs een begeleide meditatie- en aromatherapiesessie op, om je te helpen je band met de beoefening te verdiepen.

Mis deze kans niet om je massagevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en jezelf onder te dompelen in de magie van Lomi Lomi, omringd door de adembenemende schoonheid van Monchique, Portugal. Reserveer nu je plek!

Zaterdag 11 en zondag 12 maart 

Lomi Lomi massage Bliss in Monchique 

We starten beide dagen om 10:00 en eindigen de massage lessen om 15:00, met korte pauzes en natuurlijk een heerlijke vegetarische voedzame lunch.

Deelname is €125,-

Je kunt je hieronder aanmelden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel!

Als je dit een leuk bericht vond.

Gerelateerde berichten die je misschien ook interesant vindt.

Paardenbloem, kruid of onkruid?

Paardenbloem, kruid of onkruid?

De paardenbloem is een kruidachtige plant met gele bloemen die rijk is aan vitamines en mineralen. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het stimuleren van de spijsvertering en ontgifting van ons lichaam. Daarnaast kan het gebruikt worden om heerlijke en gezonde gerechten, thee, honing, maceraat en massageolie te maken. De paardenbloem verdient meer aandacht en erkenning voor zijn geneeskrachtige eigenschappen en veelzijdige toepassingen.

Lees meer

Maretak

Massage en yoga online