Alle spa-enthousiastelingen en massageliefhebbers opgelet!

Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de oude Hawaiiaanse genezingstraditie van Lomi Lomi, omringd door de adembenemende natuurlijke schoonheid van Monchique, Portugal.

Doe mee met een unieke Boho Lomi Lomi-cursus, waar je de kunst van deze diep ontspannende en verjongende massagetherapie leert. Grietje en Sonja zullen je door de technieken en filosofieën achter deze boho massage leiden en je helpen de verbinding tussen lichaam, geest en ziel te begrijpen.

Genesteld in de weelderige heuvels van Monchique, geniet je van de rustige omgeving en maak je contact met de natuur terwijl je je kennis uitbreidt en je vaardigheden ontwikkelt. De cursus vindt plaats in een fijne villa in boho-stijl, omgeven door natuurlijk licht, met een adembenemend uitzicht op het omringende landschap.

Naast het leren van de kunst van Lomi Lomi, geniet je ook van een heerlijke vegetarische lunch, een yogasessie en genoeg tijd om de prachtige omgeving te verkennen. We nemen zelfs een begeleide meditatie- en aromatherapiesessie op, om je te helpen je band met de beoefening te verdiepen.

Mis deze kans niet om je massagevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en jezelf onder te dompelen in de magie van Lomi Lomi, omringd door de adembenemende schoonheid van Monchique, Portugal. Reserveer nu je plek!

Zaterdag 11 en zondag 12 maart 

Lomi Lomi massage Bliss in Monchique 

We starten beide dagen om 10:00 en eindigen de massage lessen om 15:00, met korte pauzes en natuurlijk een heerlijke vegetarische voedzame lunch.

Deelname is €125,-

Je kunt je hieronder aanmelden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel!

Als je dit een leuk bericht vond.

Gerelateerde berichten die je misschien ook interesant vindt.

Dank je wel!

Dank je wel voor jullie reacties. Wat fijn Sonja. Ik vond het weer heerlijk. Ja ik ook heerlijk en zo mooi hoe je alles benoemd en uitlegt. Dank je Sonja 🥰

Lees meer
7 tips voor het geven van een super massage

Mis deze tips niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Maretak

Massage en yoga online