De lente in je bol met de lomi lomi workshop in Portugal op 11 en 12 maart

feb 2, 2023

Alle spa-enthousiastelingen en massageliefhebbers opgelet!

Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de oude Hawaiiaanse genezingstraditie van Lomi Lomi, omringd door de adembenemende natuurlijke schoonheid van Monchique, Portugal.

Doe mee met een unieke Boho Lomi Lomi-cursus, waar je de kunst van deze diep ontspannende en verjongende massagetherapie leert. Grietje en Sonja zullen je door de technieken en filosofieën achter deze boho massage leiden en je helpen de verbinding tussen lichaam, geest en ziel te begrijpen.

Genesteld in de weelderige heuvels van Monchique, geniet je van de rustige omgeving en maak je contact met de natuur terwijl je je kennis uitbreidt en je vaardigheden ontwikkelt. De cursus vindt plaats in een fijne villa in boho-stijl, omgeven door natuurlijk licht, met een adembenemend uitzicht op het omringende landschap.

Naast het leren van de kunst van Lomi Lomi, geniet je ook van een heerlijke vegetarische lunch, een yogasessie en genoeg tijd om de prachtige omgeving te verkennen. We nemen zelfs een begeleide meditatie- en aromatherapiesessie op, om je te helpen je band met de beoefening te verdiepen.

Mis deze kans niet om je massagevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en jezelf onder te dompelen in de magie van Lomi Lomi, omringd door de adembenemende schoonheid van Monchique, Portugal. Reserveer nu je plek!

Zaterdag 11 en zondag 12 maart 

Lomi Lomi massage Bliss in Monchique 

We starten beide dagen om 10:00 en eindigen de massage lessen om 15:00, met korte pauzes en natuurlijk een heerlijke vegetarische voedzame lunch.

Deelname is €125,-

Je kunt je hieronder aanmelden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel!

Als je dit een leuk bericht vond.

Gerelateerde berichten die je misschien ook interesant vindt.

De draden van de mannetjes spinnen als metafoor voor je gedachten.

De draden van de mannetjes spinnen als metafoor voor je gedachten.

Zo voorkom je een herfst-blues!

Net zoals de spinnenmannetjes hun draden gebruiken om nieuwe verbindingen te maken, kunnen wij onze zwevende gedachten inzetten om nieuwe inzichten te verwerven en frisse perspectieven te ontdekken. Hier zijn enkele manieren waarop we dit kunnen doen:

Reflectie: Neem de tijd om te mediteren of dagboek te schrijven. Laat je gedachten vrij stromen en merk op welke ideeën en inzichten naar boven komen drijven.

Verkenning: Laat je inspireren door de veranderende natuur om je heen. Maak wandelingen in het bos, geniet van de kleuren van de herfstbladeren en laat je gedachten de vrije loop.

Creativiteit: Pak een creatief project op, zoals schilderen, schrijven of muziek maken. Laat je gedachten de ruimte om te experimenteren en nieuwe wegen te verkennen.

Samenwerking: Net zoals spinnen hun draden verbinden, kunnen we onze ideeën delen en samenwerken met anderen. Werk samen aan projecten en brainstorm met collega’s of vrienden.

Lees meer

Maretak

Massage en yoga online