In dit gezellige boek vind je alles wat nodig is om van jouw B&B een Wellness B&B te maken.

Masseren heeft ons behoed van een falliesement. Wat toen natuurlijk een hele vervelende tijd was maar waar ik nu erg dankbaar voor ben. Ik heb in Tsjechië leren masseren. Ik deed een zelfstudie accupressuur en volgde allerlei massage therapeuten op youtube.

Toen ik in Oostenrijk ging masseren had ik geen vermoeden de deze stap mij zo zou verijken.

Hier alvast een voorproefje.

Zo maak je van je B&B een Wellness-B&B 

In dit programma leer je hoe jij je eigen Wellness kunt creëren. Een Wellness waar jouw gasten zich veilig kunnen ontspannen onder jouw geoefende, zelfverzekerde, liefdevolle en professionele handen. 

 

Les 1. 

De essentie van masseren, mindset, disclaimer en wat mogelijk is na het doen van deze cursus. 

Les 2. 

Wat je nodig hebt en hoe jouw wellness eruit gaat zien.

Les 3. 

Voorbereiding op de massage en het intact houden van je eigen energieniveau.

 

Deel!

Als je dit een leuk bericht vond.

Gerelateerde berichten die je misschien ook interresant vindt.

Dank je wel!

Dank je wel voor jullie reacties. Wat fijn Sonja. Ik vond het weer heerlijk. Ja ik ook heerlijk en zo mooi hoe je alles benoemd en uitlegt. Dank je Sonja 🥰

Lees meer
7 tips voor het geven van een super massage

Mis deze tips niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Maretak

Massage en yoga online