Wij hebben twee kippenrassen, een klein en een groot ras. 

In Ayurveda zou je kunnen zeggen een Vata en een Kapha ras. Waarom hoor ik je denken. De kleine zijn heel snel en behendig, voortdurend in beweging en gaan om twee uur s’middags al op stok. De grote kippen gaan rustig hun gang, laten zich knuffelen leggen nog steeds eieren en gaan echt uren later op stok.

Zo gaat iedereen dus anders om met hetzelfde gegeven. Het terugkerende licht. Ook jij zult dat misschien anders ervaren dan je buurman, vriendin of partner. 

Met etherische olie, een Ayurvedische massage en de ingrediënten van je maaltijden heb jij invloed op hoe jij je voelt. Denk maar eens aan de geur van speculaas en glühwein en wat dat met je gevoel doet. Of de geur van dennennaalden…. Die geuren heeft DoTerra op een prachtige manier kunnen vangen in kleine flesjes en ik ben er gek op. Laat je verleiden door de geuren van kaneel, kruidnagel, sinasappel, sandelwood, wierook of gewoon lavendel.

Wil je meer weten over Ayurvedische massage en de Dosha’s? 18 December is het internationale massagedag en geef ik om 10:00 en 20:00 uur een webinar over de dosha’s. Geef je hier op voor deze gratis webinar.

De etherische olie van DoTerra zijn mijn favo’s en deze maand allemaal voor inkoopsprijs bij mij te koop.

Deel!

Als je dit een leuk bericht vond.

Gerelateerde berichten die je misschien ook interesant vindt.

Dank je wel!

Dank je wel voor jullie reacties. Wat fijn Sonja. Ik vond het weer heerlijk. Ja ik ook heerlijk en zo mooi hoe je alles benoemd en uitlegt. Dank je Sonja 🥰

Lees meer

Dank je wel!

Dank je wel voor jullie reacties. Tx Sonja voor de video en gisteren de live sessie...heeft me goed gedaan! Sonja, Debora en Pauline ook bedankt voor t delen achteraf😍

Lees meer
De lente in je bol met de lomi lomi workshop in Portugal op 11 en 12 maart

De lente in je bol met de lomi lomi workshop in Portugal op 11 en 12 maart

Naast het leren van de kunst van Lomi Lomi, geniet je ook van een heerlijke vegetarische lunch, een yogasessie en genoeg tijd om de prachtige omgeving te verkennen. We nemen zelfs een begeleide meditatie- en aromatherapiesessie op, om je te helpen je band met de beoefening te verdiepen.
Zaterdag 11 en zondag 12 maart
Lomi Lomi massage Bliss in Monchique
We starten beide dagen om 10:00 en eindigen de massage lessen om 15:00, met korte pauzes en natuurlijk een heerlijke vegetarische voedzame lunch.
Deelname is €125,-

Lees meer
7 tips voor het geven van een super massage

Mis deze tips niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Maretak

Massage en yoga online