Met etherische olie heb je invloed op je gevoel.

dec 1, 2022

Wij hebben twee kippenrassen, een klein en een groot ras. 

In Ayurveda zou je kunnen zeggen een Vata en een Kapha ras. Waarom hoor ik je denken. De kleine zijn heel snel en behendig, voortdurend in beweging en gaan om twee uur s’middags al op stok. De grote kippen gaan rustig hun gang, laten zich knuffelen leggen nog steeds eieren en gaan echt uren later op stok.

Zo gaat iedereen dus anders om met hetzelfde gegeven. Het terugkerende licht. Ook jij zult dat misschien anders ervaren dan je buurman, vriendin of partner. 

Met etherische olie, een Ayurvedische massage en de ingrediënten van je maaltijden heb jij invloed op hoe jij je voelt. Denk maar eens aan de geur van speculaas en glühwein en wat dat met je gevoel doet. Of de geur van dennennaalden…. Die geuren heeft DoTerra op een prachtige manier kunnen vangen in kleine flesjes en ik ben er gek op. Laat je verleiden door de geuren van kaneel, kruidnagel, sinasappel, sandelwood, wierook of gewoon lavendel.

Wil je meer weten over Ayurvedische massage en de Dosha’s? 18 December is het internationale massagedag en geef ik om 10:00 en 20:00 uur een webinar over de dosha’s. Geef je hier op voor deze gratis webinar.

De etherische olie van DoTerra zijn mijn favo’s en deze maand allemaal voor inkoopsprijs bij mij te koop.

Deel!

Als je dit een leuk bericht vond.

Gerelateerde berichten die je misschien ook interesant vindt.

Paardenbloem, kruid of onkruid?

Paardenbloem, kruid of onkruid?

De paardenbloem is een kruidachtige plant met gele bloemen die rijk is aan vitamines en mineralen. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het stimuleren van de spijsvertering en ontgifting van ons lichaam. Daarnaast kan het gebruikt worden om heerlijke en gezonde gerechten, thee, honing, maceraat en massageolie te maken. De paardenbloem verdient meer aandacht en erkenning voor zijn geneeskrachtige eigenschappen en veelzijdige toepassingen.

Lees meer
Dank je wel!

Dank je wel!

Dank je wel voor jullie reacties. Wat fijn Sonja. Ik vond het weer heerlijk. Ja ik ook heerlijk en zo mooi hoe je alles benoemd en uitlegt. Dank je Sonja 🥰

Lees meer

Maretak

Massage en yoga online