Zin in een Feestje op 4 november 2022

okt 16, 2022

Zin in een Feestje op 4 november 2022

Misschien is masseren helemaal niets voor jou, mag ik je dan vragen deze mail door te sturen naar iemand waarvan jij weet dat hij of zij dit geweldig zou vinden?

Over 3 weken geef ik een feest om het startsein te geven voor een nieuwe groep. Een groep die bestaat uit enthousiaste B&B eigenaren, campinghouders, yogi’s en coaches. En jij kunt daar bij zijn.

 Noteer de volgende data in je agenda:

4 nov om 14:00 party, introductie, mindset en het inrichten van je ruimte

7 nov om 10:00 rugmassage

14 nov om 10:00 benen, voeten voor en achter

21 nov om 10:00 buik en armen

28 nov om 10:00 hoofd en nazorg

5 dec   om 10:00 vragenuurtje

19 dec om 10:00 vragenuurtje

 

4 november 2022. 

Iedereen die zich ingeschreven heeft voor de cursus is dan van harte uitgenodigd om zich voor te stellen en te vertellen wat hij of zij verwacht van deze cursus. We beginnen dan meteen met de eerste hoofdstukken: mindset en het inrichten van je kamer.

Ik wil ervoor zorgen dat je de hele cursus en instructies in een maand hebt gedaan zodat je kunt gaan oefenen oefenen en nog eens oefenen. Zodat jij je eerste gasten tijdens de kerstvakantie al kunt masseren. 

 

Maandag 7 november;

We gaan van start in de zoomcall met het masseren van de rug. 

We masseren helemaal volgens de video in de academie zodat het voor niemand verwarrend is en je de video’s als leidraad kunt aanhouden.

 

Maandag 14 november 

Vandaag hoor ik graag van jullie of het oefenen een beetje is gelukt en gaan we de benen voor en achter masseren.

 

Maandag 21 november

Vandaag masseren we de buik en de armen. Ik laat je zien hoe je de buik vrij kunt maken zonder dat je gast helemaal bloot komt te liggen. In privé kringen is dat natuurlijk geen probleem maar als je gasten masseert kan je er maar beter vanuit gaan dat je gast zo veel mogelijk bedekt wil blijven.

 

Maandag 28 november 

Het hoofd is aan de beurt. De kers op de taart, het neusje van de zalm, het klapstuk dus. En we bespreken de eventuele nazorg en anatomie.

 

Op 5 en 19 december

Is er een vragenuurtje met de mogelijkheid om uit te lopen.

Buiten deze data zul je me natuurlijk vinden op Facebook in de besloten groep en op Instagram.

Alle Zoom bijeenkomsten zullen worden opgenomen dus als je er een keer niet bij kunt zijn dan kun je altijd de herhaling bekijken die in de academie komt te staan.

Luister hier onder naar de podcast om te horen hoe anderen dit ervaren.

Maretak

Massage en yoga online